Christelijk regiokoor Adoramus
oooo

WAT LEUK DAT JE ONZE SITE BEZOEKT

Wij zijn Christelijk Regiokoor Adoramus uit Hazerswoude Dorp. Ons koor bestaat uit ongeveer 85 enthousiaste leden. Zij komen uit de hele regio onder andere uit Benthuizen, Zoetermeer, Alphen aan de Rijn, Bleiswijk, Koudekerk aan de Rijn en Waddinxveen.

Ons koor is opgericht in oktober 1981 en staat sinds september 2003 onder leiding van Peter Burger uit Waddinxveen. In de loop der jaren heeft het koor al heel wat hoogtepunten beleefd door het geven van mooie concerten. We zingen kerkmuziek en prachtige oratoria, zoals de oratoria van Johan Bredewout en het oratorium "Jozef" van Marco den Toom. Ook het geestelijk lied heeft een plek in ons repertoire.

Wil je graag zingen? Je bent van harte welkom om eens een repetitie mee te maken.
We studeren in de Regenboog in Hazerswoude Dorp van 19.45 tot 22.00 uur.

Ook is het mogelijjk om op projectbasis mee te doen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Emmy van Straalen 06 13309266.

Petra 25 jaar Alt bij Adoramus

het Doelen concert De weg weer vrij is te koop voor € 12,- per stuk

maar als u er twee koopt is de prijs €10,- per stuk.

(bij Cocky Noordam zijn ze in de voorverkoop)

DatumActiviteit
17-10-2019
Uitvoering Oratorium “Schepping” in Hazerswoude
9-11-2019
Uitvoering Oratorium “Schepping” in de Oude Jeroenskerk te Noordwijk i.s.m. Immanuël uit Katwijk.
19-12-2019
Kerstconcert
24-12-2019
Kerstnachtdienst in “De Korenaar”

De concerten in Hazerswoude beginnen
om 20.00 uur. De kerk is open 19.15 uur.